Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 - John Thompson

Bladmuziek

Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2 Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2
Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

WMR000528R

€10.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 500 Poppels with this product

Product description

Snel resultaat met John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2

John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2 is onderdeel van een veelgebruikte lesmethode voor jonge kinderen, gericht op het boeken van snelle resultaten om het maken van muziek aantrekkelijk te houden. Het vrolijke karakter van het boek en de grappige tekeningen werken positief op de aandacht van jonge kinderen. John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2 brengt pianisten in spé stap voor stap en spelenderwijs naar een hoger niveau.

John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2 helpt kinderen op gemakkelijke wijze met het leren lezen van muziek en het leren spelen op de piano. Oók kinderen die moeite hebben met leren! De leuke, leerzame oefeningen worden ingeslepen door de kracht van de herhaling. De vele werkbladen bevorderen het aanleren van de leerstof inclusief de nieuwe begrippen.

Met John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2 leren de jonge leerlingen stapsgewijs de basisfacetten van het piano spelen. De lesmethode is een mooie mix van leesoefeningen, uitdagende werkbladen en leuke speelstukjes en is ideaal voor deelname van ouders of begeleiding door de docent. Kies voor speelplezier en snel resultaat en bestel John Thompson Meest eenvoudige pianoleergang deel 2 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie pianoboeken van John Thompson.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

WMR000528R

ISBN:

9781785580246

Number:

45644

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Meest Eenvoudige Pianoleergang Vol.2
Your Rating