Metafoor Methodische Handleiding voor de Hafabra Dirigent Book with Online Media - Alex Schillings

Sheet music

Metafoor Methodische Handleiding voor de Hafabra Dirigent Book with Online Media
Metafoor Methodische Handleiding voor de Hafabra Dirigent Book with Online Media

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1135499

€91.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 4,550 Poppels with this product

Product description

De dirigent als beeldende kracht, als vérbeeldende kracht, als dwingende kracht en als symbool van een arsenaal aan functionele uitingen, de opleiding van die dirigent staat centraal in dit vademecum, deze handleiding, die ons alle hoeken van de dirigentenkamer laat zien. Alex Schillings heeft een jarenlange ervaring met het opleiden van dirigenten. Hij is een wandelende encyclopedie op het gebied van de amateurmuziek en een gedreven aanjager van de kwaliteit in deze sector. Vanuit een breed perspectief en gedurende vele jaren heeft zijn visie op de dirigentenopleiding gekneed. Keer op keer heeft hij het deeg opnieuw laten rijzen om het vervolgens opnieuw door te kneden. Daarbij hield hij voor ogen dat vakkundig opgeleide dirigenten op hun beurt een heel belangrijke rol kunnen en moeten spelen door kwalitatieve impulsen te geven aan hun orkesten en ensembles.

Nu is de taart gebakken en wordt hij, in handige punten verdeeld, aan u lezer aangereikt. Een dirigent is zijn eigen instrument! Hij moet zichzelf zo kunnen bespelen dat anderen daardoor in staat zijn om muziek te maken. Hij is de metafoor bij uitstek. Hij staat symbool voor alle aspecten van het musiceren in groepsverband. Vandaar dat Metafoor een indrukwekkende index heeft van onderwerpen, die de bouwstenen vormen van een complete en gedegen opleiding en die een route bewegwijzeren, die leidt naar vakmanschap en visie. 424 pag.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1135499

ISBN:

9789043162470

Number:

209527

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Metafoor Methodische Handleiding voor de Hafabra Dirigent Book with Online Media
Your Rating