Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Methode voor Kleine Trom Vol. 2 - Gert Bomhof

Bladmuziek

Bomhof Methode voor Kleine Trom Vol. 2
Bomhof Methode voor Kleine Trom Vol. 2

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0991800-401

€16.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Een prima keuze voor wie een methode zoekt die niet alleen leuk is voor de individuele jonge slagwerker, maar ook bruikbaar tijdens de groepsles. Naast de oefeningen met ritmische bouwstenen en technische vaardigheden bevatten de boeken muzikale voordrachtstukken. In de Methode voor kleine trom staat de ontwikkeling van timing en techniek voorop - de komische illustraties, werkbladen, leuke puzzels en grappige spelletjes maken het geheel compleet.

In dit 2e deel komen ook weer een groot aantal nieuwe bouwstenen en ritme's aan de orde. Ieder onderdeel begint met de uitleg van nieuwe bouwstenen in zgn. 'TECHNO's'. Dit zijn de technische oefeningen waarin deze nieuwe bouwstenen zijn verwerkt. In dit boek zien we ook regelmatig het onderdeel 'HOREN, ZIEN & SPELEN'. Hierin zijn een aantal verschillende oefeningen opgenomen waarbij vooral het muzikale voorstellingsvermogen kan worden getraind.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0991800-401

ISBN:

9789043107822

Number:

140734

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Methode voor Kleine Trom Vol. 2
Your Rating