Metriek II - Xander Hunfeld

1983 / 1989 / Transcription for Violoncello Solo

Bladmuziek

Metriek II Cello Metriek II Cello
Metriek II Cello

Composer(s):

Publishernumber:

BP1908

Instrument(s):

Overige informatie:

Transcription for Violoncello Solo

€7.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 350 Poppels with this product

Product description

De "metriek" is een eigenlijke compositie voor soloinstrument. Het metrum is de ordening van het melos en het ritme, en heeft betrekking op de indeling in maten. De periode is een uitbreiding van het metrum en heeft betrekking op de indeling in muzikale zinnen. In de variabele metriek ligt aan de maatwisseling een wiskundig systeem van volgorde ten grondslag: een wiskundige reeks bepaalt de volgorde en grootte van de maten. In de "metriek" bepaalt de reeks van Fibonacci, een wiskundige reeks, de volgorde en grootte van de perioden. De compositie is overeenkomstig de definitie van variable metriek een vorm van metriek.

A "metric" is an original composition for soloinstrument. The metre is the ordening of the "melos" and the rhythm, and relates to the organisation of the beats. The period is an extension of the metre and relates to the organisation of the musical sentences. The basis of variation of tempo in variable metrics is a mathematical ordening system: a mathematical series determines the order and length of the beats. In "metrics" the series of Fibonacci, a mathematical series, determines the order and length of the periods. In accordance with the definition of variable metrics, the composition is a form of metrics. Xander

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1908

Instrument(s):

ISBN:

Number:

731930

Overige informatie:

Transcription for Violoncello Solo

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Metriek II
Your Rating