Mijn Altblokfluit Vol.3 - Jan Reint Lok

Leerboek-Werkboek en Online Download / Methode voor Altblokfluit

Bladmuziek

Lok Mijn Altblokfluit Vol.3 (Leerboek-Werkboek en Cd) (Methode voor Altblokfluit) Lok Mijn Altblokfluit Vol.3 (Leerboek-Werkboek en Cd) (Methode voor Altblokfluit) Lok Mijn Altblokfluit Vol.3 (Leerboek-Werkboek en Cd) (Methode voor Altblokfluit)
Lok Mijn Altblokfluit Vol.3 (Leerboek-Werkboek en Cd) (Methode voor Altblokfluit)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TS008

Overige informatie:

Methode voor Altblokfluit

€20.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,000 Poppels with this product

Product description

Verdiep uw kennis en vaardigheid met Lok Mijn altblokfluit deel 3 met cd

Lok Mijn altblokfluit deel 3 met cd is het slotdeel van de succesvolle, driedelige lesmethode van componist Jan Reint Lok voor blokfluitisten die al enige ervaring in het bespelen van de sopraanblokfluit in hun bagage hebben. De leerlingen krijgen een werkboek, speelboek en cd voorgeschoteld, om zich spelenderwijs verder te ontwikkelen in hun altblokfluitspel. Op het internet is aanvullende informatie over deze veel gebruikte lesmethode te vinden.

Lok Mijn altblokfluit deel 3 met cd besteedt aandacht aan de muzikale ontwikkeling en instrumentale techniek aan de hand van praktische oefeningen en spelletjes. Er wordt een beroep gedaan op de creativiteit van de leerlingen. Improvisaties op akkoordenschema’s, vrije improvisaties, versieringen en moderne technieken worden verder uitgediept in deze methode voor altblokfluit.

Lok Mijn altblokfluit deel 3 met cd werkt met afbeeldingen van verschillende kleuren fluit, die verwijzen naar een opdracht of meer informatie in de repeterende rubriek Denken, doen en fantaseren. Op de cd staan leuke speelstukjes om eerst te beluisteren en vervolgens zelf te spelen. Ontdek de vele mogelijkheden van de altblokfluit en selecteer Lok Mijn altblokfluit deel 3 met cd uit de online etalage van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Zie ook de methode voor sopraanblokfluit

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TS008

ISBN:

9789077489086

Number:

716709

Overige informatie:

Methode voor Altblokfluit

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Mijn Altblokfluit Vol.3
Your Rating