Mijn Derde Pianoboek - Folk Dean

Bladmuziek

Mijn Derde Pianoboek Mijn Derde Pianoboek Mijn Derde Pianoboek
Mijn Derde Pianoboek

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ677

€13.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Verfijn uw pianospel met Folk Dean Mijn derde pianoboek

Folk Dean Mijn derde pianoboek is het laatste deel uit de succesvolle lesmethode van de Nederlandse componist, muziekpedagoog en muziekuitgever Theo Ettema, die onder het pseudoniem Folk Dean educatieve muziekboeken voor piano, orgel en harmonium publiceert. Deel 3 van deze pianoleerwijze schotelt u 80 leuke en uitdagende oefeningen voor, die geleidelijk stijgen in moeilijkheidsgraad. U heeft hierdoor de tijd om het geleerde in de praktijk te verwerken en u speelt piano met veel plezier.   

Aan de hand van Folk Dean Mijn derde pianoboek verfijnt u uw pianospel. U vergroot uw kennis en vaardigheid in het verplaatsen van de vingers, in het onderdoor zetten van de duim en in het overzetten van de vingers. Alle oefeningen en melodieën zijn voorzien van vingerzetting en frasering. De moeilijke teloefeningen zijn achterwege gelaten, om de lesstof niet te complex te maken.     

Folk Dean Mijn derde pianoboek bevat bladmuziek van nummers als In de groene weide, Kabouterparade, Dansje, Grote klokken zeggen, In de draaimolen en Kerstlied. Folk Dean Mijn derde pianoboek is bij Broekmans & Van Poppel uit voorraad leverbaar. Bestel het lesboek vandaag en u kunt morgen al verder met de verdieping van uw pianospel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ677

ISBN:

9789043146890

Number:

45538

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Mijn Derde Pianoboek
Your Rating