Muziektheorie voor Pop, Jazz en Rock Interactieve methode met gratis computerprogramma - Frans Frijns

Paperback 80 Pagina's met zwart-wit illustraties

Bladmuziek

Muziektheorie voor Pop, Jazz en Rock Interactieve methode met gratis computerprogramma
Muziektheorie voor Pop, Jazz en Rock Interactieve methode met gratis computerprogramma

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9789491689024

Instrument(s):

€18.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 900 Poppels with this product

Product description

Dit theorieboek is speciaal gericht op pop-, rock en jazzmusici. Vaak worden deze muziekstijlen met de verzamelnaam 'Lichte Muziek' aangeduidt.

Bij het boek hoort een gratis te downloaden computerprogramma, dat perfect op het boek aansluit. Als je zelfstandig muziektheorie wilt leren, dan is deze methode dè oplossing!

Hoewel muziektheorie in de Lichte Muziek voor een groot deel overeenkomt met de theorie voor klassieke muziek, is er toch ook een groot aantal verschillen.

In de Lichte Muziek wordt veel aandacht besteed aan akkoorden, akkoordenschema's en specifieke toonladders zoals de bluestoonladders. Ook op ritmisch gebied zijn er belangrijke aspecten die je in de klassieke muziek niet tegenkomt zoals swing, shuffle en groove maar ook het veelvuldige gebuik van syncopes, anticipatie en antimetrische figuren.

Op dit terein zijn er vreemd genoeg niet veel boeken in de Nederlandse taal verschenen of verkrijgbaar. Met het verschijnen van dit boek komt daar gelukkig verandering in.

Net zoals bij de boeken Algemene Muziektheorie A en B vind je bij deze uitgave een computerprogramma met een ruim aantal trainers. Dit gratis te downloaden computerprogramma is zowel geschikt voor Windows als Apple computers.

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9789491689024

Instrument(s):

ISBN:

9789081124201

9789491689024

Number:

727127

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Muziektheorie voor Pop, Jazz en Rock Interactieve methode met gratis computerprogramma
Your Rating