Noot voor Noot Vol.1 Muziektheorie voor beginners - Janet Leiblum

Bladmuziek

Leiblum Noot voor Noot Vol.1 (Muziektheorie voor beginners) Leiblum Noot voor Noot Vol.1 (Muziektheorie voor beginners) Leiblum Noot voor Noot Vol.1 (Muziektheorie voor beginners) Leiblum Noot voor Noot Vol.1 (Muziektheorie voor beginners)
Leiblum Noot voor Noot Vol.1 (Muziektheorie voor beginners)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT198

Instrument(s):

€14.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 700 Poppels with this product

Product description

Op eenvoudige wijze noten lezen met Leiblum Noot voor Noot deel 1

Met Leiblum Noot voor Noot deel 1 leert u op een leuke en eenvoudige manier noten lezen. Het studieboek van Janet Leiblum reikt u theoretische kennis aan en biedt u veel schrijf- en speelervaring. Noot voor Noot deel 1 is ideaal voor eerstejaars pianostudenten en leerlingen die een ander instrument willen leren bespelen. De leerling dient de educatieve uitgave te gebruiken onder leiding en met toelichting van de muziekdocent.  

De lesstof in Leiblum Noot voor Noot deel 1 is opgedeeld in lessen en werkbladen, die als er voldoende tijd is tijdens de individuele of groepslessen moeten worden ingevuld. De onderwerpen zijn: Wat is muziek, Muziekschrift, G-sleutel, Noten in de G-sleutel en Johann Sebastian Bach, F-sleutel, Dubbele notenbalk en Haydn, Ritme, Kruisen, mollen en herstellingstekens, Rusttekens, Hulplijnen en Wolfgang Amadeus Mozart, Halve en hele tonen en Muziektermen en herhalingsquiz.    

Leiblum Noot voor Noot deel 1 verschaft beginners de noodzakelijke muziektheorie. Het is bedoeld voor de jonge pianoleerling, maar kan ook worden gebruikt door leerlingen die met de studie van een ander instrument beginnen. Ga aan de slag en bestel Leiblum Noot voor Noot deel 1 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT198

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37661

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Noot voor Noot Vol.1 Muziektheorie voor beginners
Your Rating