Noot voor Noot Vol.2 Muziektheorie voor beginners - Janet Leiblum

Bladmuziek

Leiblum Noot voor Noot Vol.2 (Muziektheorie voor beginners) Leiblum Noot voor Noot Vol.2 (Muziektheorie voor beginners) Leiblum Noot voor Noot Vol.2 (Muziektheorie voor beginners)
Leiblum Noot voor Noot Vol.2 (Muziektheorie voor beginners)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT199

Instrument(s):

€14.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 700 Poppels with this product

Product description

Voortzetting van de notenleer met Leiblum Noot voor Noot deel 2

Leiblum Noot voor Noot deel 2 bevat als opvolger van het eerste deel van componist en auteur Janet Leiblum een voortzetting van de notenleer. De muziektheorie voor beginners wordt aangeleerd met praktische oefeningen en een geleidelijke opbouw van theoretische kennis van de grondbeginselen van de harmonieleer.

Leiblum Noot voor Noot deel 2 behandelt de lesstof in lessen en werkbladen, die door de leerling tijdens de individuele of groepslessen moeten worden ingevuld. Er zijn extra werkbladen beschikbaar voor extra oefeningen. De eerste hoofdstukken gaan over: Wat is een toonladder?, Intervallen en soorten intervallen, Kwintencirkel en Toonladders met mollen. De overzichtelijke lesstof wordt vervolgd met Beethoven, Namen van noten in de toonladder, Drieklanken, Het orkest en Muziektermen en herhalingsquiz.

Leiblum Noot voor Noot deel 2 is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is om zijn of haar muziekkennis aan de hand van een reeks instructies uit te breiden. Het lesboek kan het beste door de leerling onder leiding en met toelichting van de muziekdocent worden gebruikt. Oefen uzelf in het notenschrift. Het online bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Leiblum Noot voor Noot deel 2 is hiervoor een uitstekende optie.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT199

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37662

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Noot voor Noot Vol.2 Muziektheorie voor beginners
Your Rating