Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5 - Christiaan Ingelse

Bladmuziek

Ingelse Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5 Ingelse Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5 Ingelse Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5 Ingelse Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5
Ingelse Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

W1208

Instrument(s):

€21.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,050 Poppels with this product

Product description

Flinke sprongen maken met Ingelse Organo Pleno methode voor kerkorgel deel 5

Met Ingelse Organo Pleno methode voor kerkorgel deel 5 gaan de organisten in spé nieuwe uitdagingen aan in de ontwikkeling van hun kerkorgelspel. In het voorlaatste deel van de moderne, veelgebruikte lesmethode van de Nederlandse organist en componist Christiaan Ingelse wordt een flinke sprong gemaakt met de studie van het pedaalspel. Daarnaast worden de kerktoonsoorten behandeld, evenals het gebruik van de zestiende noten met zijn verschillende ritmische patronen.

Ingelse Organo Pleno methode voor kerkorgel deel 5 is toegankelijk, muzikaal aantrekkelijk, leerzaam, veelomvattend én een echte leerwijze voor kerkorgel. De leerling wordt gestimuleerd om al in een vroeg stadium orgelstukken te spelen. De eenvoudige, gemakkelijk in het gehoor liggende stukjes (walsen, dansjes, marsen) zijn muzikaal-technisch niet te complex.

Ingelse Organo Pleno methode voor kerkorgel deel 5 hanteert een akkoordmatige aanpak, in plaats van een polyfoon benadering. Bij de speelstukjes staan registraties, zodat de leerlingen oog en oor krijgen voor de variatie in klankkleuren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. De leerling verfijnt zijn manuaal- en pedaaltechniek. Het online bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Ingelse Organo Pleno methode voor kerkorgel deel 5 is een geweldige stimulans voor aankomende organisten.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

W1208

Instrument(s):

ISBN:

Number:

722147

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Organo Pleno Methode Kerkorgel Vol.5
Your Rating