Piano Adventures Lesboek 2 Nederlandse editie - Nancy Faber

Bladmuziek

Piano Adventures Lesboek 2 Nederlandse editie Faber Faber Piano Adventures Lesboek 2 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Lesboek 2 (Ned.) Faber Piano Adventures Lesboek 2 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Lesboek 2 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Lesboek 2 (Ned.)
Piano Adventures Lesboek 2 Nederlandse editie

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HL00147130

€14.20 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 700 Poppels with this product

Product description

Ontwikkeling hoofd en hart in Faber Piano Adventures Lesboek deel 2

Faber Piano Adventures Lesboek deel 2 is onderdeel van de succesvolle pianoleermethode Piano Adventures van de componisten, pianisten en muziekdocenten Nancy en Randall Faber. Leerlingen over de hele wereld leren hiermee op een leuke en effectieve manier piano spelen. De lessen zijn een waar avontuur voor de leerling en docent. In de lesmethode wordt veel aandacht besteed aan vormbesef, creativiteit en expressie. Dit bevordert de muzikale ontwikkeling van hoofd en hart.

Faber Piano Adventures Lesboek deel 2 behandelt alle noten op het systeem en versterkt de kennis van de nuttige kapstoknoten. Met de introductie van het legato- en staccatospel wordt de muzikaliteit van de leerling vergroot. De leesvaardigheid wordt bevorderd met de herkenning van de intervallen van secunde, terts en kwart tot kwint en octaaf. Het karakter van de tonica en dominant wordt zowel auditief als visueel verkend. Begrippen als kruis en mol en majeur vijftonenladders op C- en G-akkoorden komen ook voorbij.

Faber Piano Adventures Lesboek deel 2 is een avontuurlijke, alles omvattende pianomethode met vele muzikale stijlen die bij kinderen enorm aanslaat. Haal deze educatieve uitgave voor piano daarom snel in huis via Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HL00147130

ISBN:

888680072865

9781616776831

Number:

732842

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Adventures Lesboek 2 Nederlandse editie
Your Rating