Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 Nederlandse editie - Nancy Faber

Bladmuziek

Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.) Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.) Faber Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.) Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.)
Faber Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 (Ned.)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HL00147129

€13.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Techniekgeheimen in Faber Piano Adventures techniek en voordracht deel 1

Faber Piano Adventures techniek en voordracht deel 1 is een uitstekend pianoboek om uw techniek en voordracht te oefenen en te verbeteren. De leerstof en muziekstukken in het Techniek & Voordrachtboek deel 1 zijn onlosmakelijk verbonden met die in het Lesboek deel 1 van de componisten, pianisten en docenten Nancy en Randall Faber. De essentiële elementen van het pianospel technische vaardigheden en muzikale expressie staan in deze educatieve uitgave centraal.

In Faber Piano Adventures techniek en voordracht deel 1 leert de pianoleerling technische vaardigheden door toepassing van vijf techniekgeheimen: een goede zithouding, een ronde hand, stevige vingertoppen, armgewicht en de juiste stand van de duim. Deze technieken vormen de gereedschappen van de leerling voor de muzikale expressie bij de aansprekende etudes en voordrachtstukken.

De nadruk in Faber Piano Adventures techniek en voordracht deel 1 ligt op het verband tussen techniek en voordracht, op de consequente opeenvolging van techniekgeheimen in alle niveaus én op de juiste bewegingen van de romp, armen, polsen en vingers. Het maakt Faber Piano Adventures techniek en voordracht deel 1 tot een complete lesmethode, die bij Broekmans & Van Poppel in de online etalage op u wacht.

 

Bekijk ook:

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HL00147129

ISBN:

888680072858

9781616776824

Number:

732846

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek 1 Nederlandse editie
Your Rating