Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1 - Diverse Auteurs

Sheet music

Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1 Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1 Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1 Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1
Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

MUSIC-5001

€17.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Start met modern pianospel met Piano Forte! Lesmethode deel 1

Piano Forte! Lesmethode 1 is het eerste boek van een zevendelige serie voor het ontwikkelen van modern pianospel. De door diverse auteurs geschreven lesmethode is gericht op het op een plezierige en goede manier piano leren spelen. In deel 1 wordt de nadruk gelegd op de basistechnieken. Het oefenen is zeer veelzijdig door de repeterende verschillende muziekstijlen, van rock en pop tot jazz, blues en ballads.

De melodie in Piano Forte! Lesmethode deel 1 is maximaal 6-tonig. Het noten lezen blijft eenvoudig en de vingerzetting blijft beperkt. Het samenspel van melodie en begeleiding is overzichtelijk. De begeleiding blijft maximaal één- en tweestemmig. De muziektheorie wordt bovendien beknopt gehouden. De pianodocent heeft zodoende de gelegenheid om een eigen methode te volgen.

Piano Forte! Lesmethode deel 1 is een praktijkgerichte lesmethode, die niet te snel van start gaat en veel oefening biedt. De pianoleerlingen behalen binnen korte tijd verrassende resultaten. De populaire bundel heeft nummers als Don’t Cry For Me Argentina, Disco Song, Waltz For Sammy, With A Little Help From My Friends, Sonata en Now Is The Hour. Piano Forte! Lesmethode deel 1 vindt u voordelig bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

MUSIC-5001

ISBN:

P093062

Number:

156060

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Forte! Lesmethode voor Piano Vol.1
Your Rating