Piano Lessons Primer Level - James Bastien

Sheet music

Piano Lessons Primer Level Piano Lessons Primer Level
Piano Lessons Primer Level

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJSWP1

€8.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 400 Poppels with this product

Product description

James Bastien Piano Lessons Primer Level neemt de leerling bij de hand

James Bastien Piano Lessons Primer Level neemt de beginnende pianospeler bij de hand bij het op geleidelijke wijze aanleren van de basisbeginselen van het pianospel. Het lesboek is gelardeerd met rijke illustraties en leuke en leerzame oefeningen. De leerlingen leren stap voor stap het lezen van noten en tevens worden de belangrijkste muziektermen, begrippen en tekens uitgelegd. De originele en bekende melodieën prikkelen de fantasie van de leerling en vergroten het speelplezier.

Het pianolesboek James Bastien Piano Lessons Primer Level is de voorloper van de Piano Basics-serie van de Amerikaanse pianist en pianodocent James Bastien. De educatieve uitgaven voor piano zijn al jarenlang favoriet onder de pianodocenten op muziekscholen en privéles. De speelstukken in het boek raken nooit uit de mode.

James Bastien Piano Lessons Primer Level leidt de cursist langs alle toetsen en spreekt tot de verbeelding door de combinatie van theorie, techniek en prestatie door gemotiveerd oefenen. James Bastien Piano Lessons Primer Level laat leerlingen op dynamische wijze kennismaken met de wondere wereld van het pianospel. Ervaar het zelf en bestel deze leerwijze vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJSWP1

ISBN:

9780849750007

P031926

Number:

114181

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Lessons Primer Level
Your Rating