Piano Methode Vol.1 Lesboek - Alleen het Boek - Hal Leonard

Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren

Sheet music

Piano Methode Vol.1 Lesboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren) Piano Methode Vol.1 Lesboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren) Piano Methode Vol.1 Lesboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren) Piano Methode Vol.1 Lesboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren)
Piano Methode Vol.1 Lesboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE49599

€18.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 900 Poppels with this product

Product description

Hal Leonard piano methode lesboek deel 1 wijst kinderen de weg

Hal Leonard piano methode lesboek deel 1 wijst kinderen de weg bij het piano spelen. Het duidelijke, rijk geïllustreerde lesmateriaal spreekt jonge leerlingen bijzonder aan. Het lesboek behandelt de basisprincipes van het pianospel, van de positie achter de piano en het voelen van ritme tot de structuur van het klavier, het lezen van noten en het spelen op alle witte toetsen. Aan de hand van grappige, mooie en originele liedjes krijgen de leerlingen de techniek snel in de vingers.

Hal Leonard piano methode lesboek deel 1 heeft een zorgvuldige opbouw en heldere uitleg. Het lesboek, speelboek en begeleidings-cd zorgen voor veel variatie en sluiten aan bij het moderne muziekonderwijs. De leerwijze is geschikt voor individuele en groepslessen. Er is variatie in stijlen en ritmes, de muziek nodigt uit om aan voordracht te werken.

Hal Leonard piano methode lesboek deel 1 is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Bij de lesstof is een oefenboek noten lezen leverbaar (Spellen met noten). Het lesmateriaal is verrijkt met vrolijke tekeningen en leuke kinderliedjes en melodieën om te spelen. Bestel Hal Leonard piano methode lesboek deel 1 snel bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Bekijk ook de complete serie Hal Leonard piano methode in het nederlands.

 

 

 

Content

  • Onderwerpen in deel 1:
  • Zitten aan de piano
  • Ritme voelen
  • De structuur van het klavier
  • Spelen op alle witte toetsen

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE49599

ISBN:

8714441000230

9789043104715

Number:

130145

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Methode Vol.1 Lesboek - Alleen het Boek
Your Rating