Piano Methode Vol.1 Speelboek - Hal Leonard

Alleen het Boek / Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren

Bladmuziek

Piano Methode Vol.1 Speelboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren) Piano Methode Vol.1 Speelboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren) Piano Methode Vol.1 Speelboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren)
Piano Methode Vol.1 Speelboek (Alleen het Boek) (Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE49699

Overige informatie:

Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren

€17.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Spelenderwijs piano spelen met Hal Leonard piano methode speelboek deel 1

Met Hal Leonard piano methode speelboek deel 1 leert de jonge en beginnende pianospeler op een leuke en speelse manier piano spelen. Het rijk geïllustreerde lesboek heeft een mooie lay-out, leest vlotjes en past perfect op de steunhouder van de piano. Het is een ideale leerwijze om stap voor stap de eerste liedjes op de piano te spelen.   

Hal Leonard piano methode speelboek deel 1 is gemaakt om kinderen les te geven, maar de lesstof kan ook goed door volwassenen worden gebruikt. Het geeft veel speelplezier om samen de liedjes uit het boek te spelen. Alle begeleidingen staan op een los verkrijgbare meespeel-cd. De speelse manier van spelen zorgt ervoor, dat u of uw leerlingen de technieken van het piano spelen snel onder de knie krijgen.   

Hal Leonard piano methode speelboek deel 1  is een toegankelijke, eenvoudige lesmethode, die volop mogelijkheden biedt voor improvisatie. Het gevarieerde speelmateriaal sluit goed aan bij de hedendaagse leerling. Het is genieten van een grote verscheidenheid aan aansprekende stijlen. Leer op een vrolijke en fantasievolle wijze piano spelen en bestel Hal Leonard piano methode speelboek deel 1 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Hal Leonard piano methode in het nederlands.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE49699

ISBN:

8714441000247

9789043104722

Number:

130171

Overige informatie:

Barbara Kreader - Fred Kern - Phillip Keveren

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Methode Vol.1 Speelboek
Your Rating