Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Piano Onderwijs Derde Trap Bastien Basics - James Bastien

WP203H

Bladmuziek

Piano Onderwijs Derde Trap Bastien Basics Bastien Piano Onderwijs Derde Trap (WP203H) Bastien Piano Onderwijs Derde Trap (WP203H) Bastien Piano Onderwijs Derde Trap (WP203H)
Piano Onderwijs Derde Trap Bastien Basics

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP203H

€8.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 400 Poppels with this product

Product description

Motiverend piano spelen met James Bastien Piano onderwijs derde trap

James Bastien Piano onderwijs derde trap laat jonge leerlingen via de weg der geleidelijkheid kennismaken met de muziektheorie, techniek en het spelen op de piano. De oefeningen zijn leuk en leerzaam en worden in het lesboek ondersteund door kleurrijke illustraties. Dit werkt motiverend en verhoogt het speelplezier van de kinderen. De zorgvuldig gesorteerde lesstof en logische opbouw van de lessen zorgen voor een gestage vooruitgang in het pianospel.

James Bastien Piano onderwijs derde trap omvat een stimulerende mix van pop, folk, klassiek en moderne muziekstijlen. De jonge leerlingen worden stap voor stap langs alle toetsen geleid en ervaren zo de wondere wereld van de pianomuziek. Niveau 3 behandelt mineur toonsoorten (A en D), octaven, sleutels, majeur en mineur triaden, primaire akkoorden, verschillende basstijlen, triplets, chromatische tonen en de toetsen van D-flat, A-flat en E-flat.

James Bastien Piano onderwijs derde trap leert pianisten in spé de theorie en praktijk van het pianospel. Het wordt beschouwd als een van de meest vloeiende, amusante en muzikale lesmethoden om jongeren de geneugten van het pianospel bij te brengen. Blijf niet achter en bestel James Bastien Piano onderwijs derde trap nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP203H

ISBN:

9780849787539

Number:

161130

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Piano Onderwijs Derde Trap Bastien Basics
Your Rating