Playing Drums Serious Fun Book with Audio Online - Paul Reijenga

Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers

Sheet music

Reijenga Playing Drums Serious Fun (Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers) (Bk-Cd) Reijenga Playing Drums Serious Fun (Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers) (Bk-Cd) Reijenga Playing Drums Serious Fun (Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers) (Bk-Cd) Reijenga Playing Drums Serious Fun (Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers) (Bk-Cd)
Reijenga Playing Drums Serious Fun (Complete Methode voor Pop- & Rockdrummers) (Bk-Cd)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1094705-404

€32.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,600 Poppels with this product

Product description

Deze complete drummethode is bestemd voor pop- en rockdrummers. Vanaf het allereerste begin speel je ritmes en fills in diverse stijlen en speelstukken, waarin deze worden toegepast. Daarnaast is er aandacht voor theorie, notenlezen en techniek (rudiments). Als je het boek uit hebt mag je er van uitgaan dat je in staat bent op redelijk niveau in een pop- of rockband te spelen.

Van alle ritmes en fills zijn voorbeelden als mp3 bijgeleverd. Van de speelstukken is er een demotrack en een track waarbij de drumpartij is weggelaten. Die kun je nu zelf invullen! Deze methode is ontwikkeld in de praktijk, en uitvoerig getest door verschillende docenten en leerlingen. Moeilijkheidsgraad 2 (5e Divisie)

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1094705-404

ISBN:

9789043168786

9790035254707

Number:

195570

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Playing Drums Serious Fun Book with Audio Online
Your Rating