Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano - Herman Beeftink

Bladmuziek

Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano
Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT308

Instrument(s):

€9.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

Vergroot uw muzikale bereik met Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 4

Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 4 is het slotdeel van de vierdelige lesmethode voor het spelen van de muziekstijlen pop, boogie en blues op de piano. De 6 arrangementen voor piano solo zijn van de hand van de bekende Nederlandse componist Herman Beeftink, die internationale waardering oogstte met zijn vele muzikale composities voor film en televisie en zijn uitgebreide repertoire aan educatieve muziekuitgaven.

Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 4 bevat bladmuziek van de speelstukken Cream Puff Boogie, Whiskey Pete, A Promise, The Detective, Country Popsong en Do You Ever Dream.  De nummers zijn ideaal voor als u al over de basiskennis en vaardigheden voor piano beschikt en graag pop, boogie en blues op de piano wilt leren spelen.

Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 4 is ideaal voor pianisten die naast of in plaats van het klassieke repertoire lichtere muziek willen spelen. De blues ligt aan de basis van diverse muziekstijlen, terwijl de boogiewoogie als snelle piano-blues uitdaagt tot improvisaties. Met pop wordt uw muzikale bereik nog groter. Kies daarom voor het bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 4.

 

Bekijk ook:

Content

  • 1. Cream Puff Boogie
  • 2. Whiskey Pete
  • 3. A Promise
  • 4. The Detective
  • 5. Country Popsong
  • 6. Do You Ever Dream

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT308

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37739

Serie('s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Pop, Boogie and Blues Vol.4 Piano
Your Rating