Requiem Op. 48 Vocal Score - Gabriel Faure

Desmond Ratcliffe / Novello

Bladmuziek

Faure Requiem Op.48 Vocal Score (Desmond Ratcliffe) (Novello) Faure Requiem Op.48 Vocal Score (Desmond Ratcliffe) (Novello) Faure Requiem Op.48 Vocal Score (Desmond Ratcliffe) (Novello) Faure Requiem Op.48 Vocal Score (Desmond Ratcliffe) (Novello)
Faure Requiem Op.48 Vocal Score (Desmond Ratcliffe) (Novello)
€9.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

Lees- en zanggenot met Fauré Requiem Opus 48 Novello koor piano Ratcliffe

Het onconventionele Fauré Requiem Opus 48 Novello koor piano Ratcliffe is een favoriet in het repertoire van solisten en SATB-koren met pianobegeleiding. Het Requiem van de vermaarde Franse componist Gabriel Urbain Fauré is uitgegeven door Desmond Ratcliffe. Het is waarschijnlijk het beroemdste lange werk van Fauré, waar hij ongeveer twintig jaar aan gecomponeerd heeft. Het stuk bestaat uit zeven delen, met een speelduur van circa 35 minuten.

Fauré Requiem Opus 48 Novello koor piano Ratcliffe is niet op de standaard liturgische tekst geënt. Het toornige Dies Irae en Tuba Mirum zijn weggelaten, het lyrische Pie Jesu en transcendente Paradisum zijn toegevoegd. Met de opzettelijke uitsluiting van drama en verdoemenis creëert Fauré een relatief rustige en vredige sfeer, met sublieme vocale, hemelse harmonieën. Het werk begint zachtjes, waarna het dynamische volume en de tempoveranderingen worden doorgevoerd. De plechtige schoonheid van de stemmen wordt hierdoor versterkt.

Fauré Requiem opus 48 Novello koor piano Ratcliffe is melancholisch maar niet deprimerend en hartverscheurend maar niet hartbrekend. De hoogwaardige bladmuziek is een genot om te lezen en zingen en niet te moeilijk voor de meeste koren. Bestel het bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de oefen cd's van Faure Requiem in de serie Chorsingen Leicht gemacht.

Bekijk ook de complete serie Chorsingen Leicht Gemacht oefen CD's.

 

Content

  • 1. Introït et Kyrie: Choir
  • 2. Offertoire: Baritone and Choir
  • 3. Sanctus: Choir
  • 4. Pie Jesu: Soprano
  • 5. Agnus Dei: Choir
  • 6. Libera Me: Baritone and Choir
  • 7. In Paradisum - Choir

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

NOV072304

ISBN:

0

9780853604082

Number:

22892

Overige informatie:

Novello

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Requiem Op. 48 Vocal Score
Your Rating