Requiem Op.9 Soli-Choeur-Orchestre Choral Score - Maurice Durufle

Bladmuziek

Requiem Op.9 Soli-Choeur-Orchestre Choral Score Requiem Op.9 Soli-Choeur-Orchestre Choral Score
Requiem Op.9 Soli-Choeur-Orchestre Choral Score

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DF01336600

€13.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

also available as:

Product description

Duruflé Requiem koorpartituur uitgave Durand: mix melodieën en gregoriaans gezang

Duruflé Requiem koorpartituur uitgave Durand belicht de schitterende Requiem dodenmis van de Franse organist en componist Maurice Duruflé. Hij vermengt indrukwekkend gregoriaans gezang en prachtige melodieën tot een van de meest ontroerende religieuze werken van de twintigste eeuw. Duruflé voltooide het Requiem in 1947 en droeg het op aan zijn overleden vader. Duruflé Requiem koorpartituur uitgave Durand is er voor oratorium, missen, grotere koorwerken en alt-, bas-, tenor- en sopraansolisten.

De melodieën in Duruflé Requiem koorpartituur uitgave Durand zijn geënt op de oude, eenstemmige liturgische gezangen in de Latijnse taal en de daaraan verbonden modale toonladders. Duruflé heeft getracht om de gregoriaanse gezangen van de dodenmis een nieuwe dimensie te geven, waarbij het vrije ritme van deze gezangen in lijn zijn gebracht met de normen van de moderne notatie. Er zijn ook moderne harmonieën gebruikt, die perfect passen bij de oude modale gregoriaanse toonladders.

Duruflé Requiem koorpartituur uitgave Durand brengt alle koorstemmen bijeen. U ziet uw eigen partij én wat de andere partijen doen. Het Requiem geldt als het grootste en bekendste werk van de Franse componist en organist en is een testament van geloof, troost en rust. Bestel het nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Durufle Requiem uitgave Durand orgeluittreksel

Bekijk ook de oefen cd's Durufle Requiem van Rehearsal Arts

Bekijk ook de complete serie oefen cd's Rehearsal Arts.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DF01336600

ISBN:

8285217039

9790044061266

Number:

108212

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Requiem Op.9 Soli-Choeur-Orchestre Choral Score
Your Rating