Samen Leren & Samenspelen 1 Althoorn - Kastelein-Oldenkamp

Boek met Audio online
Kastelein-Oldenkamp Samen Leren & Samenspelen Althoorn (Boek met Audio online)
Kastelein-Oldenkamp Samen Leren & Samenspelen Althoorn (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren & Samenspelen Althoorn (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren & Samenspelen Althoorn (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren & Samenspelen Althoorn (Boek met Audio online)
ISBN
909595, 9790803556071
Volgnummer
909595
Publisher
Ricordi
More of this publisher
Publishernumber
EMM116-050
Composer
Kastelein Oldenkamp
More of this composer
Instrument
Horn Methods-Studies
Theme
Book with CD/Audio Horn Methods
Stock
Available on order

Samen Leren & Samenspelen 1 Althoorn - Kastelein-Oldenkamp

Ontvang extra Poppels bij dit product

€17.45 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

Delivery time usually between 2-4 days
+ -
Currently out of stock, estimated delivery time: 2-4 days. You will only pay this product after delivery.
Pay attention: Secondhand products are always in stock.

Product description

Na het grote succes van de methode Horen, lezen & spelen hebben Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hun aandacht gericht op lesmateriaal voor blazersklassen. Zij bedachten een compleet nieuwe methode voor jonge blazers en slagwerkers vanaf ongeveer 8 jaar oud. De methode is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de wereld van blazersklassen, muziekscholen en conservatoria in Nederland en Duitsland. Het resultaat is een moderne, op de leerling geschreven methode die aan alle hedendaagse eisen van het muziekonderwijs voldoet. Samen leren samenspelen is een methode voor blazersklas en instrumentale les in één. Deze twee leerlijnen sluiten naadloos op elkaar aan. De instrumentale leerlijn biedt stukken van verschillend niveau, zodat er voor iedere leerling voldoende uitdaging in zit. Elke leerlijn is goed te herkennen aan zijn eigen kleur (blauwe kleur = blazersklas en groen is voor de instrumentale leerlijn). De eerste lessen zijn gericht op de specifieke instrumenten. Hiermee komen we tegemoet aan de wens uit de praktijk om te beginnen op een manier die logisch is voor elk afzonderlijk instrument. Vanaf les 5 vormen de stukken voor blazersklas de basis van de methode. De logische opbouw en kindvriendelijke lay-out maken de methode aantrekkelijk voor kinderen. De methode kan in verschillende bezettingen worden gebruikt – in kleine of grote groepen, harmonie, brassband of fanfare. In de uitgebreide partituur staan nuttige tips en aanvullende oefeningen om de leerlingen ook auditief te scholen en het samenspel te bevorderen.

Reviews (0)

Write Your Own Review
You're reviewing:Samen Leren & Samenspelen 1 Althoorn
Your Rating