Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Samen Leren & Samenspelen 1 Drumset - Kastelein Oldenkamp

Boek met Audio online

Bladmuziek

Kastelein-Oldenkamp Samen Leren Samenspelen 1 Drumset (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren Samenspelen 1 Drumset (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren Samenspelen 1 Drumset (Boek met Audio online) Kastelein-Oldenkamp Samen Leren Samenspelen 1 Drumset (Boek met Audio online)
Kastelein-Oldenkamp Samen Leren Samenspelen 1 Drumset (Boek met Audio online)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

EMM116-057

€17.45 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Na het grote succes van de methode Horen, lezen & spelen hebben Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hun aandacht gericht op lesmateriaal voor blazersklassen. Zij bedachten een compleet nieuwe methode voor jonge blazers en slagwerkers vanaf ongeveer 8 jaar oud. De methode is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de wereld van blazersklassen, muziekscholen en conservatoria in Nederland en Duitsland. Het resultaat is een moderne, op de leerling geschreven methode die aan alle hedendaagse eisen van het muziekonderwijs voldoet. Samen leren samenspelen is een methode voor blazersklas en instrumentale les in één. Deze twee leerlijnen sluiten naadloos op elkaar aan. De instrumentale leerlijn biedt stukken van verschillend niveau, zodat er voor iedere leerling voldoende uitdaging in zit. Elke leerlijn is goed te herkennen aan zijn eigen kleur (blauwe kleur = blazersklas en groen is voor de instrumentale leerlijn). De eerste lessen zijn gericht op de specifieke instrumenten. Hiermee komen we tegemoet aan de wens uit de praktijk om te beginnen op een manier die logisch is voor elk afzonderlijk instrument. Vanaf les 5 vormen de stukken voor blazersklas de basis van de methode. De logische opbouw en kindvriendelijke lay-out maken de methode aantrekkelijk voor kinderen. De methode kan in verschillende bezettingen worden gebruikt – in kleine of grote groepen, harmonie, brassband of fanfare. In de uitgebreide partituur staan nuttige tips en aanvullende oefeningen om de leerlingen ook auditief te scholen en het samenspel te bevorderen.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

EMM116-057

ISBN:

9790803556088

Number:

909599

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Samen Leren & Samenspelen 1 Drumset
Your Rating