Sinterklaas, ik kan al piano spelen - Caecilia Andriessen

zeer eenvoudige pianozettingen

Bladmuziek

Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen (zeer eenvoudige pianozettingen) Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen (zeer eenvoudige pianozettingen) Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen (zeer eenvoudige pianozettingen)
Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen (zeer eenvoudige pianozettingen)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HU1538

Instrument(s):

€8.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 400 Poppels with this product

Product description

Maak pret met Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen zeer eenvoudig

Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen zeer eenvoudig is een vrolijke en leerzame bundel met zeer eenvoudige pianozettingen van 9 bekende sinterklaasliedjes. De door de Nederlandse pianist, componist en muziekpedagoog Caecilia Andriessen gearrangeerde speelstukjes zijn ideaal voor de jonge en beginnende pianospeler. De herkenbare, gemakkelijk te leren melodieën kunnen door de kinderen rond het feest van de goedheiligman op vrolijke wijze worden voorgedragen.

Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen zeer eenvoudig bevat bladmuziek van de volgende liedteksten: Zie ginds komt de stoomboot, Sinterklaas kapoentje, Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, Zie de maan schijnt, Sinterklaas is jarig, O, kom er eens kijken, Daar wordt aan de deur geklopt, De zak van Sinterklaas en Rommel de bommel.

Caecilia Andriessen heeft een achtergrond van conservatorium, optredens als pianoduo met haar broer Louis en het geven van pianolessen in Rotterdam. Zij schreef meerdere muziekbundels vanuit haar dagelijkse muzieklespraktijk en ter ondersteuning van het groepsonderwijs. Geef muzikale invulling aan het sinterklaasfeest en verras Sint en zijn Pieten. Bestel Andriessen Sinterklaas, ik kan al piano spelen zeer eenvoudig meteen in de online etalage van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Andriessen Ik speel ook al kerstliedjes zeer eenvoudig piano

Content

  • 1. Zie ginds komt de stoomboot
  • 2. Sinterklaas kapoentje
  • 3. Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
  • 4. Zie de maan schijnt
  • 5. Sinterklaas is jarig
  • 6. O, kom er eens kijken
  • 7. Daar wordt aan de deur geklopt
  • 8. De zak van Sinterklaas
  • 9. Rommel de bommel

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HU1538

Instrument(s):

ISBN:

0

9789043145633

9790035162736

Number:

50010

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Sinterklaas, ik kan al piano spelen
Your Rating