Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar - Michiel Merkies

Bk-Cd

Bladmuziek

Merkies Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar (Bk-Cd) Merkies Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar (Bk-Cd) Merkies Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar (Bk-Cd) Merkies Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar (Bk-Cd)
Merkies Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar (Bk-Cd)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP960736

€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

De slaggitaartechniek leren met Merkies Slaggitaar methode deel 1 met cd

Merkies Slaggitaar methode deel 1 met cd is een uitstekende lesmethode voor akoestische en elektrische gitaar. Bij de techniek slaggitaar speelt u de akkoorden en slaat ze aan in verschillende ritmische patronen. Muziekdocent Michiel Merkies leert in deel 1 de beginnende gitarist de basistechnieken van het slaggitaarspel aan. Er wordt veel aandacht besteed aan de basisakkoorden en de vele slagritmes.

Merkies Slaggitaar methode deel 1 met cd is speciaal bedoeld voor gitaristen die zichzelf of een ander willen begeleiden, of van plan zijn om in een popgroep of combo te gaan spelen. De slaggitaartechniek wordt veel in de pop-, jazz- en volksmuziek toegepast. U leert om allerlei liedjes uit songboeken te spelen. Stap voor stap leert u weer nieuwe akkoorden en slagritmes. U kunt op de cd de slagritmes beluisteren en alle akkoordenschema’s meespelen.

Merkies Slaggitaar methode deel 1 met cd is zowel voor de akoestische gitaar (country & western, Spaans) als elektrische gitaar te gebruiken. De lessen worden duidelijk uitgelegd, de oefeningen zijn inspirerend om te doen en de akkoorden te leren. Bestel Merkies Slaggitaar methode deel 1 met cd bij Broekmans & Van Poppel en leer slaggitaar spelen.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP960736

ISBN:

9789074924047

Number:

81274

Sound clips

  • Merkies Slaggitaar 1 Schema 19
  • Merkies Slaggitaar 1 Schema 12
  • Merkies Slaggitaar 1 Schema 5

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Slaggitaar 1 Methode voor Akoestische en Elektrische Gitaar
Your Rating