Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) - Gunther van Rompaey, Wim Meuris, Jaap van Elst

Bk-Cd / Position 1

Bladmuziek

Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1) Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1) Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1) Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1) Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1)
Speel Viool Vol.1 (Viool Methode) (Bk-Cd) (Position 1)

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1053492

Instrument(s):

Overige informatie:

Position 1

€27.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,350 Poppels with this product

Product description

Maximaal resultaat en plezier met Speel viool! vioolmethode deel 1 met cd

Speel viool! vioolmethode deel 1 met cd is een moderne, complete lesmethode voor beginnende violisten, die zowel geschikt is voor individuele lessen als groepslessen. De leerlingen krijgen aan de hand van 24 heldere, gestructureerde lessen het vioolspel in hun vingers. Het motiverende lesboek en twee cd’s bevatten intonatie-, ritme- en naspeeloefeningen en andere opdrachten en spelletjes. De lesstof wordt op een lichtvoetige en behapbare manier gepresenteerd, voor maximaal resultaat en spelplezier.   

Speel viool! vioolmethode deel 1 met cd behandelt het pizzicato-spel en legato-spel, de eerste twee vingerstanden, vlot leren strijken, snaarwisselingen en basistoonladders. Daarnaast komen fluittonen, eenvoudig dubbelsnarenspel, bewegingsoefeningen en improvisatie aan bod. Een kruiswoordraadsel en interessante informatie over de (historie van de) viool geven extra cachet aan de lesmethode.   

De leerstof in Speel viool! vioolmethode deel 1 met cd is verwerkt in bekende en minder bekende speelstukken, inclusief duetten. De toegankelijke en rijk geïllustreerde lesmethode kan worden gebruikt door volwassenen en kinderen. De meegeleverde cd’s dragen bij aan het ritmegevoel en het oefenen van het samenspel. Maak een goede start en kies Speel viool! vioolmethode deel 1 met cd uit het online aanbod van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Content

 • Deel 1 van deze methode behandelt onder meer:
 • - Pizzicatospel
 • - De eerste twee vingerstanden
 • - Vlot leren strijken
 • - Legatospel
 • - Snaarwisselingen
 • - Basistoonladders
 • - Fluittonen
 • - Eenvoudig dubbelsnarenspel
 • - Improvisatie
 • - Bewegingsoefeningen

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1053492

Instrument(s):

ISBN:

9789043122566

9789043123266

Number:

174886

Overige informatie:

Position 1

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Speel Viool Vol.1 (Viool Methode)
Your Rating