Spelen met Akkoorden Vol.1 Methode voor piano, keyboard en synthesizer - Michiel Merkies

Boek met CD of Audio

Sheet music

Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 Methode voor piano, keyboard en synthesizer (Boek met CD of Audio) Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd) Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd) Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd)
Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 Methode voor piano, keyboard en synthesizer (Boek met CD of Audio)
€23.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,150 Poppels with this product

Product description

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met CD of Audio piano keyboard

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met cd piano keyboard is een motiverende lesmethode voor piano, keyboard en synthesizer, die voortgekomen is uit de dagelijkse lespraktijk. Componist Michiel Merkies helpt de toetsenist om aan de hand van akkoordenschema’s ritmisch boeiende begeleidingen en improvisaties te maken. Het lesboek gaat gepaard met een cd, met voorbeelden van akkoordenschema’s en luisteroefeningen en extra partijen voor samenspel.

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met cd piano keyboard is een goede, stapsgewijze methode om piano, keyboard of synthesizer te leren spelen. Anders dan in de klassieke muziek worden de akkoorden meestal niet uitgeschreven, maar staan ze aangeduid in akkoordsymbolen boven de notenbalk. U leert bijvoorbeeld met akkoordenschema’s een begeleidingspartij in een pop- of jazzidioom te maken. De drie samenspeelstukken zijn uitgewerkt voor diverse bezettingen.

Er zijn veel composities voor toetsinstrumenten. Daarbij is de piano of het keyboard niet altijd het solo-instrument. Juist in de pop en jazz speelt de toetsenist een belangrijke rol in de begeleiding. Het voordelig bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met cd piano keyboard speelt hier educatief en muzikaal op in.

Bekijk ook Merkies Spelen met Akkoorden Vol.2

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0960737-404

ISBN:

9789043169820

9789074924023

9790035255971

Number:

71308

Sound clips

  • Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd)
  • Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd)
  • Merkies Spelen met Akkoorden Vol.1 (Boek-Cd)

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Spelen met Akkoorden Vol.1 Methode voor piano, keyboard en synthesizer
Your Rating