Spelen met Akkoorden Vol.2 Methode voor piano, keyboard en synthesizer Boek met Cd - Michiel Merkies

Sheet music

Merkies Spelen met Akkoorden Vol.2 (Boek-Cd) (Methode voor piano, keyboard en synthesizer) Merkies Spelen met Akkoorden Vol.2 (Boek-Cd) (Methode voor piano, keyboard en synthesizer) Merkies Spelen met Akkoorden Vol.2 (Boek-Cd) (Methode voor piano, keyboard en synthesizer)
Merkies Spelen met Akkoorden Vol.2 (Boek-Cd) (Methode voor piano, keyboard en synthesizer)
€23.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,150 Poppels with this product

Product description

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 2 met cd piano keyboard

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 2 met cd piano keyboard is een veel gebruikte lesmethode voor piano, keyboard en synthesizer om akkoorden te leren spelen. Waar vele leerwijzen zijn toegespitst op klassieke muziek en het noten lezen, neemt componist en auteur Michiel Merkies akkoordenschema’s als basis. U vindt op de cd mooie voorbeelden van de akkoordenschema’s en luisteroefeningen, evenals de uitgeschreven cadensen.

Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 2 met cd piano keyboard gaat uit van een pianistische manier van spelen. De lesmethode is voortgekomen uit de dagelijkse lespraktijk en helpt toetsenisten om aan de hand van akkoordenschema’s ritmisch boeiende begeleidingen te maken. Deel 2 bevat samenspeelstukken die voor alle instrumenten zijn uitgewerkt, zodat u leert om samen live te spelen.

Vooral in de pop en jazz speelt de toetsenist een belangrijke rol in de begeleiding. In Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 2 met cd piano keyboard staat de rol van de toetsenist op piano, keyboard of synthesizer centraal. De lesmethode heeft een eenvoudige moeilijkheidsgraad. Verbeter uw spel als toetsenist en bestel Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 2 met cd piano keyboard bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met cd piano keyboard

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0960738-400

ISBN:

0

9789074924085

Number:

91460

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Spelen met Akkoorden Vol.2 Methode voor piano, keyboard en synthesizer Boek met Cd
Your Rating