Spellen met Noten Vol.1 Piano - Hal Leonard

Harrington / De muzikale weg van Boef en Frank de Kat

Sheet music

Spellen met Noten Vol.1 Piano (Harrington) (De muzikale weg van Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.1 Piano (Harrington) (De muzikale weg van Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.1 Piano (Harrington) (De muzikale weg van Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.1 Piano (Harrington) (De muzikale weg van Boef en Frank de Kat)
Spellen met Noten Vol.1 Piano (Harrington) (De muzikale weg van Boef en Frank de Kat)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE59300

Overige informatie:

De muzikale weg van Boef en Frank de Kat

€16.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Op speelse wijze noten herkennen met Hal Leonard Spellen met noten deel 1

Hal Leonard Spellen met noten deel 1 is een succesvolle lesmethode voor kinderen, die met leuke opdrachten en spelletjes kennismaken met noten. Boef, Frank de kat en hun vrienden nemen de jeugdige leerlingen mee op hun muzikale pad. Kleine kinderen worden spelenderwijs wegwijs gemaakt in de wereld van het muzikale alfabet en de notenbalk. Hal Leonard Spellen met noten deel 1 is een verrassende aanvulling op de lesboeken, speelboeken en begeleidings-cd’s van deze pianolesmethode.

Naast het op speelse wijze noten leren in Hal Leonard Spellen met noten deel 1 maken de tekeningen het boek aantrekkelijk voor kinderen. Het is geweldig repetitief boek voor beginnende pianoleerlingen van 5 tot 8 jaar, die noten leren herkennen aan de hand van de leuke oefeningen en spelletjes.        

Hal Leonard Spellen met noten deel 1 is gericht op het leren lezen van muziek en versterkt het vermogen van de leerlingen om de muziek zelf onder de knie te krijgen. Het is een mooie introductie en uitstekende aanvulling op de instructie voor de startende pianist. Overtuig uzelf en bestel Hal Leonard Spellen met noten deel 1 meteen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Hal Leonard Spellen met noten deel 2

 

Bekijk ook de complete serie Hal Leonard piano methode in het nederlands.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE59300

ISBN:

9789043110426

Number:

708202

Overige informatie:

De muzikale weg van Boef en Frank de Kat

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Spellen met Noten Vol.1 Piano
Your Rating