Sprookjestuin - Folk Dean

8 Pieces Faciles

Bladmuziek

Sprookjestuin Sprookjestuin Sprookjestuin
Sprookjestuin

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1054

Instrument(s):

€13.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Beter quatre-mains spelen met Folk Dean Sprookjestuin vierhandig piano

Folk Dean Sprookjestuin vierhandig piano is veelgebruikte bladmuziek om op een leuke en leerzame wijze kennis te maken met quatre-mains piano spelen. Het populaire studieboek van de Nederlandse componist en muziekpedagoog Theo Ettema – die onder het pseudoniem Folk Dean muzieklesboeken uitgeeft – bevat 8 eenvoudige stukjes voor vierhandig pianospel. De speelstukjes worden op een prettige manier gepresenteerd voor een goed leerbegrip en maximaal spelplezier.

Folk Dean Sprookjestuin vierhandig piano is de opvolger van het muziekboek Marlieske in Dromenland. U of uw leerlingen leren 8 nieuwe speelstukjes: Dansende elfjes, Dans van de dwergen, Moeder de Gans, Doornroosjes droom, Feest in Sprookjesland, Zachtjes, zachtjes... Sneeuwwitje slaapt, Thuiskomst der kabouters en Dans van de Sneeuwkoningin.

Bij quatre-mains speelt de pianist aan de rechterkant van de piano de hoge tonen en de melodie, terwijl de pianist aan de linkerzijde de lage tonen speelt en de begeleiding verzorgt. Deze vaak moeilijker tweede partij wordt meestal door de docent ingevuld. Na het instuderen van de eigen partij wordt er samengespeeld, waarbij er goed naar de andere partij moet worden geluisterd om hetzelfde tempo aan te houden. Bestel Folk Dean Sprookjestuin vierhandig piano nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Folf Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano.

 

 

Content

  • 1. Dansende elfjes
  • 2. Dans van de dwergen
  • 3. Moeder de Gans
  • 4. Doornroosje's droom
  • 5. Feest in Sprookjesland
  • 6. Zachtjes, zachtjes.. Sneeuwwitje slaapt
  • 7. Thuiskomst der kabouters
  • 8. Dans van de Sneeuwkoningin

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1054

Instrument(s):

ISBN:

0

9789043143936

P022255

Number:

45185

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Sprookjestuin
Your Rating