Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen - Joep Wanders

Method for Young Children Dutch Language

Bladmuziek

Wanders Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language)
Wanders Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language)

Composer(s):

Publishernumber:

BP1634

Instrument(s):

€13.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar: succesvol gitaar leren spelen

Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar geldt als een succesvolle, veelgebruikte lesmethode voor beginnende gitaristen waarbij stapsgewijs de theorie, instrumentkennis en muzikale vaardigheden worden geleerd. Componist Joep Wanders besteedt aandacht aan de gehoorontwikkeling en ritmiek en u leert noten schrijven. Het notenschrift wordt op twee manieren toegepast: het verwerken van notatie naar klank en omgekeerd.

Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar is een doe-en speelmethode voor de jonge gitarist. Het leuke lesboek omvat vele stukjes en spelletjes, onderwerpen als hoe verzorg ik mijn gitaar, het leren stemmen van de gitaar en vijf spreekbeurttips. Er is ruim aandacht voor improvisatie en de creativiteit van de leerling. Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar is ideaal voor (grote) groepslessen.

Met Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar leert de jeugdige starter de beginselen van het gitaar spelen. Het rijk geïllustreerde lesboek bevat een duidelijke uitleg en leuke, effectieve oefeningen. Leerlingen leren eerst spelen met losse snaren en vervolgens worden muzieknoten geïntroduceerd. Leer op een speelse manier gitaar spelen en bestel Joep Wanders stap voor stap deel 1 gitaar bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Bekijk ook de complete serie Joep Wanders.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1634

Instrument(s):

ISBN:

9491906127

9789491906121

Number:

702129

Sample pages

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Stap voor Stap Vol.1 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen
Your Rating