Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen - Joep Wanders

Method for Young Children Dutch Language

Bladmuziek

Wanders Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language) Wanders Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language)
Wanders Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen (Method for Young Children Dutch Language)

Composer(s):

Publishernumber:

BP1638

Instrument(s):

€14.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 700 Poppels with this product

also available as:

Product description

Vergroot uw vaardigheid met Joep Wanders stap voor stap deel 2 gitaar

Joep Wanders stap voor stap deel 2 gitaar gaat verder waar het eerste deel uit deze lesmethode voor jonge, beginnende gitaarspelers is geëindigd. De leerling krijgt een uitbreiding van de gehoortraining voorgeschoteld, leert noten lezen en schrijven en maakt kennis met diverse muziekstijlen als Spaans en Zuid-Amerikaans. Er wordt een begin gemaakt met samenspel (canons, duetten en trio’s) en een uitbreiding van de ritmiek (kwartnoot met punt, zestiende noten, hopfiguur) komt aan bod.

Joep Wanders stap voor stap deel 2 gitaar is een veelgebruikte doe- en speelmethode voor leerlingen vanaf ongeveer 7 à 8 jaar. Allerlei aspecten van het gitaarspel komen op een speelse manier aan de orde. Het praktijkgerichte, complete lesboek van componist Joep Wanders heeft een duidelijke, plezierige opbouw en uitleg voor kinderen en is voldoende uitdagend voor de beginnende gitarist.

Joep Wanders stap voor stap deel 2 gitaar is zeer geschikt voor (grote) groepslessen. De leerling leert omgaan met muziekstukjes als Auld Lang Syne, Brown Girl In The Ring en Happy Birthday. De jonge gitaarspeler is goed af met Joep Wanders stap voor stap deel 2 gitaar, dat bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbaar is.

 

Bekijk ook:

Bekijk ook de complete serie Joep Wanders.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1638

Instrument(s):

ISBN:

9491906135

9789491906138

Number:

702130

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Stap voor Stap Vol.2 Methode voor Gitaar voor jonge kinderen
Your Rating