Tipboek Viool en Altviool - Hugo Pinksterboer

Kiezen, Kopen, Onderhoud en Meer / Tweede uitgebreide druk

Bladmuziek

Pinksterboer Tipboek Viool en Altviool (Kiezen, Kopen, Onderhoud en Meer)
Pinksterboer Tipboek Viool en Altviool (Kiezen, Kopen, Onderhoud en Meer)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

1002410

Overige informatie:

Tweede uitgebreide druk

€17.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Alles weten over je instrument, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Viool en altviool vertelt het je allemaal. Van hoe je de klank van je instrument kunt bijsturen tot hoe je je haarlint harst of een strijkstok or nieuwe snaren kiest, en nog veel meer.

Het boek brengt je de gebundelde kennis en ervaring van meer dan dertig violisten, vioolbouwers, strijkstokkenmakers, docenten en andere deskundigen. In glasheldere taal, zowel voor beginners als voor gevorderde spelers - en zelfs profs zijn er blij mee. Van sleutels tot snaren Het boek is daarmee '

Een absolute must; niet alleen voor amateurs, maar ook voor professionals!' aldus Isabelle van Keulen. De nieuwe editie van het boek bevat bovendien extra hoofdstukken over het omgaan met podiumvrees en over hoe je oefenen zo leuk en zo effectief mogelijk kunt maken.

Net als alle andere titels biedt ook dit Tipboek je natuurlijk achtergrondinformatie over de geschiedenis, de familie, de productie en de makers van je instrument, een woordenlijst en een index, handige adressen en websites. En met de interactieve Tipcodes kun je zelfs horen wat je leest! 224 pag.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

1002410

ISBN:

9789087670092

Number:

121405

Theme(s):

Overige informatie:

Tweede uitgebreide druk

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Tipboek Viool en Altviool
Your Rating