Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd - Daniel Hellbach

Sheet music

Hellbach TTwo for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd Hellbach Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd Hellbach Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd
Hellbach TTwo for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-242

€20.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,000 Poppels with this product

Product description

Speelstukken voor twee piano’s in Daniel Hellbach Two for Two deel 1

Daniel Hellbach Two for Two deel 1 is onderdeel van de tweedelige lesmethode voor twee piano’s. De vier speelstukken van componist en pianopedagoog Daniel Hellbach vullen een gat in de pianoliteratuur, want het zijn (samen met de melodieën in deel 2 van deze serie) de enige stukken die gemiddeld gevorderde leerlingen op twee piano’s onder de knie kunnen krijgen. Het samen musiceren op twee piano’s werkt bovendien zeer motiverend en leerzaam en vergroot het speelplezier.

Daniel Hellbach Two for Two deel 1 bestaat uit een lesboek en cd met de speelstukken, Deze kunnen zowel in volledige bezetting als met elke stem afzonderlijk worden gespeeld. De stukken op de meespeel-cd zijn opgenomen met twee concertvleugels en met elke stem afzonderlijk in verschillende snelheden, om mee te spelen. De melodieën zijn: Cuba, Walking in the Rain, Canon en Verve.

Het lesmateriaal van Daniel Hellbach is populair onder muziekdocenten en leerlingen. Het sluit qua stijl aan bij de belevingswereld van de studenten en het past qua methodische en doelgerichte aanpak bij de normen van het hedendaagse muziekonderwijs. Bestel Daniel Hellbach Two for Two deel 1 nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Daniel Hellbach Two for Two deel 2

 

Content

  • 1. Cuba
  • 2. Walking in the Rain
  • 3. Canon
  • 4. Verve

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-242

ISBN:

9790700409296

Number:

719431

Sound clips

  • Hellbach Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd
  • Hellbach Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Two for Two Vol.1 - 4 Pieces for 2 Pianos Book with Cd
Your Rating