Violin Method Violinschule - Violin Tutor Vol.1 - Sandor (a.o.)

Hungarian, English, German, French

Bladmuziek

SandorViolin Method Violinschule - Violin Tutor Vol.1 (Hungarian, English, German, French) Sandor Violin Method Violinschule - Violin Tutor Vol.1 (Hungarian, English, German, French)
SandorViolin Method Violinschule - Violin Tutor Vol.1 (Hungarian, English, German, French)

Composer(s):

Publishernumber:

Z08064(BP0970)

Instrument(s):

€17.75 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Sándor viool methode deel 1: goed vertrekpunt voor de beginnende violist

Sandor viool methode deel 1 is het vertrekpunt van de zesdelige lesmethode voor viool van de Hongaarse violist, dirigent en muziekdocent Frigyes Sándor. U krijgt vanaf het begin hoogwaardig muzikaal materiaal aangeboden, waarmee u de basiselementen van het spelen op viool onder de knie krijgt. Deze uitstekende educatieve uitgave behandelt de basis van de eerste en tweede vingeroefeningen en vordert tot solo’s en duetten met pianobegeleiding.

Het muzikale materiaal in Sándor viool methode deel 1 is speciaal voor docent Frigyes Sándor geschreven door Pál Járdányi en Endre Szervánszky. De bundel bevat naast de pedagogische stukken een schat aan volksmelodieën, niet alleen uit Hongarije maar uit diverse Europese landen. De stukken zijn ingedeeld naar moeilijkheidsniveau. De fragmenten vertegenwoordigen verschillende perioden in de muziekgeschiedenis.

De zesdelige lesmethode Violin Tutor verscheen tussen 1949 en 1959, maar is nog altijd populair als les- en oefenmateriaal. De Hongaarse violist, dirigent en muziekdocent (1905-1979) heeft diverse publicaties voor viool en piano op zijn naam staan. Met Sándor viool methode deel 1 leert u de beginselen van het viool spelen. Ga de uitdaging aan en bestel Sándor viool methode deel 1 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

Z08064(BP0970)

Instrument(s):

ISBN:

9790080080641

Number:

701901

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Violin Method Violinschule - Violin Tutor Vol.1
Your Rating