Weihnachts Oratorium BWV 248 Klavierauszug (engl./deutsch) - Johann Sebastian Bach

ed. Alfred Durr & Walter Blankenburg / Barenreiter-Urtext

Bladmuziek

Bach Weihnachts Oratorium BWV 248 (KA) (Urtext Neuen Bach-Ausgabe) (engl./deutsch) (ed. A.Durr & W.Blankenburg) (Barenreiter) Weihnachts Oratorium BWV 248 Klavierauszug (engl./deutsch) Weihnachts Oratorium BWV 248 Klavierauszug (engl./deutsch)
Bach Weihnachts Oratorium BWV 248 (KA) (Urtext Neuen Bach-Ausgabe) (engl./deutsch) (ed. A.Durr & W.Blankenburg) (Barenreiter)

Publisher(s):

Publishernumber:

BA5014-90

Overige informatie:

Barenreiter-Urtext

€17.05 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

also available as:

Product description

Een muzikaal Kerstmis met Bach Weihnachts-Oratorium koor piano Bärenreiter

Bach Weihnachts-Oratorium koor piano Bärenreiter van de Duitse componist Johann Sebastian Bach is geschreven voor de kerstperiode van 1734 en het bevat muziek uit eerdere composities. Bach schreef het Weihnachtsoratorium op zijn 49e jaar, op het hoogtepunt van zijn carrière. Het Duitse Bärenreiter heeft van het uit zes delen bestaande muziekstuk prachtige en leerzame bladmuziek gemaakt, dat geschikt is voor oratoriumkoren, missen en grotere koorwerken, evenals voor solostemmen voor koor en orkest en als piano-uittreksel.

Bach Weihnachts-Oratorium koor piano Bärenreiter staat geheel in het teken van de geboorte van Jezus en het Driekoningenfeest. Deel 1 tot en met 3 behandelt eerste, tweede en derde kerstdag, deel 4 Nieuwjaarsdag, deel 5 de zondag na Nieuwjaar en deel 6 Driekoningen. Wat de Matthäus Passion is voor de passietijd, is het Weihnachtsoratorium voor Kerstmis.

Het klavieruittreksel Bach Weihnachts-Oratorium koor piano Bärenreiter brengt vreugde en vrolijkheid. U ervaart het kerstfeest in al zijn glorie. Een feest van juichende koren, schetterende trompetten en fluweel klinkende hobo’s.  Verrijk als alt, bas, sopraan of tenor uw muzikale bereik en selecteer Bach Weihnachts-Oratorium koor piano Bärenreiter vandaag in de online etalage van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook Johann Senastian Bach Chorsingen Leicht Gemacht oefen CD's.

Bekijk ook de complete serie Chorsingen Leicht Gemacht oefen CD's.

 

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

BA5014-90

ISBN:

0

9790006461660

Number:

43463

Overige informatie:

Barenreiter-Urtext

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Weihnachts Oratorium BWV 248 Klavierauszug (engl./deutsch)
Your Rating