20 Etudes Chantantes et Caracteristiques Violon - Emile Poilleux

1re et 3e Position

Sheet music

Poilleux  20 Etudes Chantantes et Caracteristiques Violon Poilleux  20 Etudes Chantantes et Caracteristiques Violon
Poilleux  20 Etudes Chantantes et Caracteristiques Violon

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

COST670

Instrument(s):

€12.45 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Verbeter uw viooltechniek met Poilleux 20 Etudes Chantantes viool

Poilleux 20 Etudes Chantantes viool biedt u 20 vioolstudies naar werkovergangen tussen de eerste en derde positie. Aan de hand van de oefeningen van de Franse violist, viooldocent bij het École Galin-Paris-Chevé en auteur van educatieve muziekuitgaven leert u zuiver op de viool spelen. De etudes bevorderen uw kennis en vaardigheid op het vlak van intonatie en het kunnen aanpassen van uw vioolspel aan uw muzikale omgeving.

U wordt zich met Poilleux 20 Etudes Chantantes viool beter bewust van de vingerstanden, voortekens, herstellingstekens en overgangen van de ene naar de andere toon. U leert hoe u de werkovergangen tussen de eerste en derde positie technisch uitvoert en bestudeert deze overgangen apart. De 20 oefeningen bieden meer dan voldoende uitdaging om uw viooltechniek te verbeteren.   

Met Poilleux 20 Etudes Chantantes viool bent u in staat om ook hogere noten te spelen en in vloeiende beweging van positie naar positie te gaan, zonder het uitvoeren van een plotse speciale beweging. Dit versterkt de intonatie, vibrato en helderheid van toon. Investeer in uw viooltechniek en bestel Poilleux 20 Etudes Chantantes viool vandaag nog online bij Broekmans & Van Poppel.

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

COST670

Instrument(s):

ISBN:

0

9790043004400

Number:

44972

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:20 Etudes Chantantes et Caracteristiques Violon
Your Rating