6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar - Ton Terra

Sheet music

Terra 6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar Terra 6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar Terra 6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar
Terra 6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9060207343

Instrument(s):

€17.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Ton Terra Zes dieren en een gitaar: voor kinderen vanaf 5 jaar

Ton Terra Zes dieren en een gitaar is een aantrekkelijke leermethode voor jonge kinderen. Gitarist en gitaardocent Ton terra legt op een leuke, kindvriendelijke manier het gitaar spelen uit. Het rijk geïllustreerde lesboek bevat 40 gitaarlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Het instrument wordt op een speelse wijze geïntroduceerd. Aangezien de meeste kinderen nog niet kunnen lezen, wordt er veel met spelletjes en gehoortraining gedaan. Pas halverwege komen de eerste genoteerde noten aan bod.

De 40 lessen in Ton Terra Zes dieren en een gitaar beslaan een heel cursusjaar, voor iets oudere leerlingen wat korter. Naast het leren spelen van bekende liedjes en korte oefeningen, wordt ruim aandacht besteed aan een juiste houding en het ontwikkelen van de beweeglijkheid van de handen. Er worden suggesties gedaan voor spelletjes die het gevoel voor toon, ritme en dynamiek bevorderen. Via het begrijpen van duur en hoogte wordt het noten lezen ingeleid.

Ton Terra Zes dieren en een gitaar is perfect voor kinderen die het leuk vinden om al vroegtijdig een instrument in handen te hebben. Alle reden om Ton Terra Zes dieren en een gitaar bij Broekmans & Van Poppel te bestellen.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9060207343

Instrument(s):

ISBN:

9789060207345

Number:

87555

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:6 Dieren en een Gitaar - 40 Gitaarlessen voor Kinderen vanaf Vijf Jaar
Your Rating