Blokfluitkoffer Vol.1 - Methode voor Sopraanblokfluit Boek met 2 CD's - Hellbach Nicolai

Nederlandse uitgave

Sheet music

Blokfluitkoffer Vol.1 Blokfluitkoffer Vol.1 Blokfluitkoffer Vol.1
Blokfluitkoffer Vol.1

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-254-NL

Instrument(s):

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Hellbach Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit: complete en leuke lesmethode

Hellbach Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit is een complete, overzichtelijke opgebouwde lesmethode, met duidelijke grafische symbolen en een grote stilistische diversiteit in de te spelen muziek. De talrijke prachtige illustraties en twee meespeel-cd’s maken het nog leuker en leerzamer om de sopraanblokfluit te leren bespelen. De oefenliedjes zijn zeer divers.

De lesstof in Hellbach Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit wordt op vier parallelle niveaus behandeld: speelstukken, improvisatie, theorie en notenkennis en techniek. Volksliedjes worden afgewisseld met composities van Daniel en Jeannette Hellbach en bekende muziekstukken als My Heart Will Go On uit de film Titanic. U leert improvisaties op een akkoordenschema, vrije improvisaties en zelf liedjes maken. Op een aantal quizpagina’s kunnen de leerlingen zelf hun theoretische vaardigheden en notenkennis toetsen.

De motorische en technische vaardigheden op de blokfluit worden getraind met grepenverbindingen. De grepencombinaties kunnen naar eigen inzicht worden gewijzigd (bijvoorbeeld ander ritme of articulatie), om nog meer variatie in het oefenen te brengen. Bij de meeste liedjes op de meespeel-cd’s kunt u kiezen uit een langzame en gewone versie, met of zonder instrumentale begeleiding. Duik in Hellbach Blokfluitkoffer deel 1 sopraanblokfluit en bestel deze lesmethode bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie van Hellbach voor Altblokfluit.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-254-NL

Instrument(s):

ISBN:

Number:

193600

Serie('s):

Sound clips

  • 193600_83900.mp3
  • 193600_83901.mp3

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluitkoffer Vol.1 - Methode voor Sopraanblokfluit Boek met 2 CD's
Your Rating