Blokfluitkoffer Vol.2 - Methode voor Sopraanblokfluit Boek met 2 Cd's - Hellbach Nicolai

Nederlandse uitgave

Sheet music

Blokfluitkoffer Vol.2 Blokfluitkoffer Vol.2 Blokfluitkoffer Vol.2
Blokfluitkoffer Vol.2

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-255-NL

Instrument(s):

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Verbeter uw blokfluitspel met Hellbach Blokfluitkoffer deel 2 sopraanblokfluit

Hellbach Blokfluitkoffer deel 2 sopraanblokfluit is het succesvolle vervolg op het eerste deel uit deze complete en praktijkgerichte lesmethode. De arrangeurs Daniel en Jeannette Hellbach behandelen op speelse en doelgerichte wijze vier parallelle niveaus: speelstukken, improvisatie, theorie en notenkennis en techniek. Het rijk geïllustreerde lesboek, de overzichtelijke opbouw en grote stilistische diversiteit van de te oefenen muziek maken Blokfluitkoffer deel 2 sopraanblokfluit tot een leuke, afwisselende leerwijze.

Hellbach Blokfluitkoffer deel 2 sopraanblokfluit heeft effectieve volksliedjes uit alle windstreken en composities van Hellbach die aan de methodische opbouw zijn aangepast. Van klassiek tot pop. Er worden zowel improvisaties op een akkoordenschema als vrije improvisaties toegepast, gebaseerd op de drie pijlers van de blokfluittechniek: blazen, vingers, tong. U leert op de quizpagina’s noten lezen en andere theoretische vaardigheden en krijgt verschillende gehooroefeningen.

Bij de technische oefeningen ofwel trainingen kunnen leerling en docent naar hartenlust variëren met bijvoorbeeld verschillende ritmes en articulaties. Blokfluitsolist Saskia Collen wordt op de meespeel-cd’s begeleid op gitaar, piano, bas en percussie. Er is tevens begeleiding van een Ierse folkgroep en een violist. Alle reden om Hellbach Blokfluitkoffer deel 2 sopraanblokfluit te bestellen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie van Hellbach voor Altblokfluit.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-255-NL

Instrument(s):

ISBN:

Number:

194184

Serie('s):

Sound clips

  • 194184_83902.mp3
  • 194184_83903.mp3

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluitkoffer Vol.2 - Methode voor Sopraanblokfluit Boek met 2 Cd's
Your Rating