Easy Steps Vol.1 Fluit Bk-DVD- 2 Cd's - Jaap Kastelein

In eenvoudige stappen fluit leren Spelen

Sheet music

Kastelein Easy Steps Vol.1 Fluit (Bk-DVD- 2 Cd's) (In eenvoudige stappen fluit leren Spelen) Kastelein Easy Steps Vol.1 Fluit (Bk-DVD- 2 Cd's) (In eenvoudige stappen fluit leren Spelen) Kastelein Easy Steps Vol.1 Fluit (Bk-DVD- 2 Cd's) (In eenvoudige stappen fluit leren Spelen)
Kastelein Easy Steps Vol.1 Fluit (Bk-DVD- 2 Cd's) (In eenvoudige stappen fluit leren Spelen)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104930

Instrument(s):

€31.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,550 Poppels with this product

Product description

Met Easy steps dwarsfluit deel 1 stapsgewijs leren spelen

Met Easy steps dwarsfluit deel 1 leert u op een speelse manier en in eenvoudige stappen dwarsfluit spelen. Aan de hand van de unieke, praktijkgerichte lesmethode van componist Jaap Kastelein boekt u geleidelijk progressie. Er is veel ruimte voor een persoonlijke invulling. De succesvolle leerwijze is perfect afgestemd op de jeugdige gebruiker en voor groepslessen. Met het meespelen van de melodieën op de begeleidings-cd krijgt u dwarsfluit spelen steeds beter onder de knie.

Easy steps dwarsfluit deel 1 is ideaal voor de beginnende dwarsfluitspeler. De kracht van de duidelijk opgebouwde en rijk geïllustreerde lesmethode is dat u of uw leerlingen de kans krijgen om de geleerde kennis en vaardigheden goed te verwerken aan de hand van leuke oefeningen, spelletjes en medleys van bekende liedjes. U leert nieuwe noten, ritmes en begrippen uit de muziek en krijgt aanwijzingen hoe de speelstukjes te spelen. Op een dvd wordt het bespelen van het instrument gedemonstreerd.

Onmisbaar voor in de groepsles! Alle begeleidingstracks staan als mp3 op de DVD-rom. Op deze manier is het heel gemakkelijk de juiste track bij het juiste liedje te vinden. De mp3-bestanden kunnen worden overgezet op een mp3-speler. Hierdoor wordt meespelen op iedere plaats mogelijk.

Bij Easy steps dwarsfluit deel 1 lukt – vanwege de lage tempi van de muziekstukken – meespelen vrij snel. De lesmethode is uitdagend voor de startende dwarsfluitspeler. Bestel Easy steps dwarsfluit deel 1 direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Jaap Kastelein Easy steps.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104930

Instrument(s):

ISBN:

9789043133920

Number:

724601

Sound clips

  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Fluit Nieuwe noot

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Steps Vol.1 Fluit Bk-DVD- 2 Cd's
Your Rating