Easy Steps Vol.1 Hoorn in F Boek met 3 CD's + DVD - Jaap Kastelein

Sheet music

Kastelein Easy Steps Vol.1 Hoorn in F (Bk- 3 CD's-DVD-Rom) Easy Steps Vol.1 Hoorn in F Boek met 3 CD's + DVD Easy Steps Vol.1 Hoorn in F Boek met 3 CD's + DVD Easy Steps Vol.1 Hoorn in F Boek met 3 CD's + DVD
Kastelein Easy Steps Vol.1 Hoorn in F (Bk- 3 CD's-DVD-Rom)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1114998

Instrument(s):

€31.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,550 Poppels with this product

Product description

Easy steps hoorn deel 1: geleidelijke opbouw van uw speelvaardigheid

Leer in eenvoudige stappen en in uw eigen tempo hoorn spelen met Easy steps hoorn deel 1 van componist Jaap Kastelein. De leerwijze is praktijkgericht en gaat uit van een geleidelijke opbouw van uw kennis en vaardigheden. U krijgt alle kans om het geleerde in de praktijk te brengen met een duidelijke uitleg, leuke spelletjes, doelgerichte oefeningen en medleys van bekende liedjes. Easy steps hoorn deel 1 biedt tevens alle ruimte voor een persoonlijke invulling.

Easy steps hoorn deel 1 is optimaal afgestemd op jonge en beginnende hoornspelers. De lesmethode is geschikt voor individuele en groepslessen en is een goede voorbereiding op de muziekexamens. De twee begeleidings-cd’s bevatten diverse voorbeeld- en meespeelversies, op de dvd staan een instructievideo over de hoorn bespelen, begeleidingstracks als mp3-bestanden en printbare begeleidingspartijen voor piano.

Met Easy steps hoorn deel 1 maakt u op speelse en effectieve wijze geleidelijk progressie. Het rijk geïllustreerde lesboek vormt de basis, de cd’s en dvd zijn een meerwaarde bij het oefenen op hoorn. De speelstukken worden voorgespeeld, het tempo van de muziek is langzaam voor snel kunnen meespelen. Bestel Easy steps hoorn deel 1 snel bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Jaap Kastelein Easy steps.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1114998

Instrument(s):

ISBN:

9790035200216

Number:

202889

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Steps Vol.1 Hoorn in F Boek met 3 CD's + DVD
Your Rating