Easy Steps Vol.1 Trompet Boek met Audio en Video Online - Jaap Kastelein

In eenvoudige stappen Trompet leren spelen

Sheet music

Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet Boek met Audio en Video Online (In eenvoudige stappen Trompet leren spelen) Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet (Bk-DVD- 2 CD's) Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet (Bk-DVD- 2 CD's) Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet (Bk-DVD- 2 CD's)
Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet Boek met Audio en Video Online (In eenvoudige stappen Trompet leren spelen)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104936-404

€30.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,500 Poppels with this product

Product description

Geleidelijk aan een steeds betere trompettist met Easy steps trompet deel 1

Easy steps trompet deel 1 is een onderscheidende lesmethode voor jonge en beginnende trompettisten, die stapsgewijs en in een rustig tempo de theoretische en praktijklesstof behandelt. U wordt aan de hand van het rijk geïllustreerde lesboek, de Audio en Video Online geleidelijk aan steeds beter in het bespelen van de trompet. Easy steps trompet deel 1 is geschikt voor individuele en groepslessen en maakt solo of samen met anderen muziek maken nóg leuker. Pianobegeleiding is via de computer te printen.

Easy steps trompet deel 1 van de componist Jaap Kastelein bespreekt de eerste noten en ritmes, legt de belangrijkste muziekbegrippen uit en leert u de eerste liedjes spelen. Dankzij de leuke spelletjes, gehoor- en samenspeloefeningen en bekende medleys ontwikkelt iedere leerling-trompettist zich in zijn of haar eigen tempo. De meeste oefeningen en speelstukken worden voorgespeeld. De audio online bevat een instructievideo voor trompet en de speelhouding.   

Easy steps trompet deel 1 is een unieke, praktijkgerichte leermethode, die uitstekend is te gebruiken in de muziekles en voorbereid op de muziekexamens. Bestel deel 1 voor trompet bij Broekmans & Van Poppel en maak trompet spelen tot een feest.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Jaap Kastelein Easy steps.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104936-404

ISBN:

9789043169431

9790035255650

Number:

174969

Sound clips

  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet Cha-cha-cha
  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet Medley voor al je fans
  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Trompet De hele noot en de hele rust

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Steps Vol.1 Trompet Boek met Audio en Video Online
Your Rating