Fluitmethode.nl Vol.1 Boek met Audio Online - Rogier de Pijper

Sheet music

Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio) Pijper Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio)
Fluitmethode.nl Vol.1 (Boek met Audio)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

00037-02

Instrument(s):

€25.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,250 Poppels with this product

Product description

Fluitist, docent en auteur Rogier de Pijper heeft een fluitmethode ontwikkeld voor de docent en de leerling van nu. De methode omvat twee lesboeken, een website en een app. Naast online audio is er voor gebruik met cd-speler een cd pack verkrijgbaar. Als docent heb je veel ruimte om stof naar eigen inzicht aan te bieden en oefeningen af te stemmen op het niveau van de leerling. fluitmethode.nl is conform de eisen van het HaFaBra A examen. Belangrijke punten die aan bod komen vindt U bij de inhoudsopgave. Met de website, de app of de cd’s kun je bij elk liedje in het boek twee begeleidingstracks afspelen; een eenvoudige track om mee te beginnen en een iets moeilijkere track. Rogier de Pijper heeft alle demotracks zelf ingespeeld. Alle tracks zijn ook te downloaden als mp3. Daarnaast zijn op de website en in de app filmpjes, spelletjes en testjes te vinden. De filmpjes behandelen o.a. houding, ademhaling en onderhoud van het instrument. De interactieve spellen zijn zo leuk, dat de leerling zelf niet in de gaten heeft dat ze eigenlijk bedoeld zijn om vaardigheden te trainen. Kennis en vaardigheden kunnen aan het eind van elk lesblok online spelenderwijs worden getest.

Content

  • Op gehoor spelen
  • Naspelen
  • Ontwikkelen van ritmegevoel
  • Algemene muziekleer
  • Improviseren
  • Stimuleren van creativiteit
  • Samenspelen

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

00037-02

Instrument(s):

ISBN:

9789492153319

Number:

912105

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Fluitmethode.nl Vol.1 Boek met Audio Online
Your Rating