Fun to Play New Age Vol.5 - Herman Beeftink

Sheet music

Fun to Play New Age Vol.5 Fun to Play New Age Vol.5 Fun to Play New Age Vol.5
Fun to Play New Age Vol.5

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT317

Instrument(s):

€10.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 500 Poppels with this product

Product description

Voltooi uw new-age-pianospel met Herman Beeftink Fun to Play New Age deel 5

Herman Beeftink Fun to Play New Age deel 5 is het laatste deel uit deze leuke en leerzame lesmethode voor piano solo om new age te leren spelen. De Nederlandse componist Herman Beeftink, auteur van vele educatieve muziekuitgaven en internationaal bekend om zijn vele composities voor film en televisie, heeft in het slotboek 6 arrangementen gebundeld om de ontspannen en kalmerende sfeer van de new-age-muziek beter te leren spelen.  

Herman Beeftink Fun to Play New Age deel 5 bevat de volgende speelstukken: Ocean Winds, Kaleidoscope, Stardust, White Wings, Icicles en Free Fight. De new-age-muziek staat voor een grote verscheidenheid aan muziekstijlen, van klassiek, rockmuziek, meditatiemuziek en jazz tot oosterse en westerse muziek en invloeden uit de ambient en minimale muziek.    

Herman Beeftink Fun to Play New Age deel 5 maakt u helemaal wegwijs in de wereld van de new age. U doet alle kennis en vaardigheid op van de muziektheorie, hulpmiddelen en technieken en leert veel van de melodische ontwikkeling, akkoordprogressies en begeleidingspatronen van de linkerhand om new-age-nummers mooi te kunnen spelen. Voltooi uw new-age-pianospel en bestel Herman Beeftink Fun to Play New Age bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT317

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37747

Theme(s):

Serie('s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Fun to Play New Age Vol.5
Your Rating