Gitaarfeest 2 Methode voor Kinderen - Stephan Hesse

Sheet music

Hesse Gitaarfeest II Hesse Gitaarfeest II Hesse Gitaarfeest II Hesse Gitaarfeest II Hesse Gitaarfeest II
Hesse Gitaarfeest II

Composer(s):

Publishernumber:

KN1435

Instrument(s):

€21.20 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,050 Poppels with this product

Product description

Nieuwe liedjes om te spelen en zingen in Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2 is onderdeel van de pianolesmethode van de Duitse gitarist en componist Stephan Hesse, die de jonge leerlingen vanaf het begin van het gitaarspel meeneemt naar de top. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het tweede deel van deze toegankelijke, doelgerichte leerwijze bevat veel nieuwe liedjes om te spelen en mee te zingen.

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2 is een geslaagde vertaling vanuit het Duits van de briljante methode Gitarrenzauber. De kinderen leren nieuwe noten en ritmes en tweestemmig spel met losse en vaste bassen. Er staan ook mooie en leerzame gitaarduo’s in het boek, die de jonge leerling samen met een vriend of vriendin kan spelen. Daarbij leren de kinderen verschillende toonladders kennen. De 13e toon komt voorbij, evenals de toonladder van G-majeur of G grote terts.

Enkele liedjes zijn: Op de snelweg met de fiets en De Lentewals. Bij alle liedjes in Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2 staan interessante docentbegeleidingen in verschillende muziekstijlen, zoals pop, rock, reggae, folk en klassiek. Bestel Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2 bij Broekmans & Van Poppel om nieuwe liedjes te spelen en zingen.

 

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

KN1435

Instrument(s):

ISBN:

9783926440440

Number:

914988

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Gitaarfeest 2 Methode voor Kinderen
Your Rating