Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd - Marcel van Dorst

Bladmuziek

Dorst Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
Dorst Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
€17.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Pak uw gitaar op met Van Dorst Guitar Train deel 2 met cd

Van Dorst Guitar Train deel 2 met cd maakt deel uit van de succesvolle lesmethode voor beginnende gitaristen. In het tweede deel worden het positiespel en het gelijktijdig aanslaan met duim en vingers behandeld. Guitar Train van componist Marcel van Dorst is de meest gebruikte leerwijze voor klassiek gitaar in Nederland. Met behulp van de veel op internet gebruikte tabulatuurnotatie wordt ook het spelen met plectrum aangeleerd. U kunt hierdoor ook op de elektrische gitaar uit de voeten.

In Van Dorst Guitar Train deel 2 met cd wordt het spelen met gegrepen bassen voorbereid en wordt er geïmproviseerd met een nieuwe toonladder, die spelenderwijs wordt aangeleerd. Het tweede deel bevat vele leuke speelstukjes, ook voor sologitaar. De melodieën stimuleren om uw gitaarspel verder te ontwikkelen.

Van Dorst Guitar Train deel 2 met cd is een leuk en leerzaam boek met cd vol voorbeeldtracks en meespeeltracks, dat veel speelplezier geeft. U leert als startende gitarist stap voor stap de basisfacetten aan de hand van heldere instructies en duidelijke illustraties. Pak uw gitaar op en bestel Van Dorst Guitar Train deel 2 met cd nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Instrument(s):

ISBN:

Number:

719500

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Guitar Train Vol.2 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
Your Rating