Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3 - Will Schmid, Greg Koch

Bk-Cd

Sheet music

Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3 Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3 Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3
Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3

Publisher(s):

Publishernumber:

1168-04-400-DHE

Instrument(s):

€24.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,200 Poppels with this product

Product description

Stapsgewijs verder met Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 3 met cd

Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 3 met cd is het slotdeel van de driedelige gitaarmethode voor beginnende gitaristen op een akoestische of elektrische gitaar. Het lesboek van de componisten Will Schmid en Greg Koch gaat stapsgewijs verder. De leerlingen raken bijna ongemerkt op een aardig niveau. De gitaristen in spé blijven op en top gemotiveerd door de variatie in leuke oefeningen. De 60 songs op de meespeel-cd vergroten het plezier en het leereffect.

Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 3 met cd behandelt vele onderwerpen, zoals de majeur-, mineur-, pentatonische en chromatische toonladders, zestiende noten, barré-akkoorden, Travis fingerpicking, drop-D stemming, verschuifbare toonladders, noten in de vijfde positie, akkoordenopbouw en slides, hammer-ons, pull-offs en buigingen.

Schmid Hal Leonard methode staat vol foto’s, praktische uitleg, voorbeelden en speelstukken. De lesmethode komt voort uit de dagelijkse lespraktijk voor gitaarleerlingen van alle leeftijd en bevat een aantal van de beste internationale lesideeën. De songs op de meespeel-cd zijn geweldig om mee te oefenen. Zet nieuwe stappen en kies ook voor het voordelig bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 3 met cd.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

1168-04-400-DHE

Instrument(s):

ISBN:

9789043121170

Number:

174895

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Hal Leonard Methode voor Gitaar Vol. 3
Your Rating