Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hoorn in F Boek met Audio Online - Botma Kastelein

Sheet music

Botma-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hoorn in F Boek met Audio Online
Botma-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hoorn in F Boek met Audio Online

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE991589

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Snel vooruitgang boeken met Horen, lezen & spelen hoorn deel 1

Met Horen, lezen & spelen hoorn deel 1 boekt u snel vooruitgang. Met de lesstof uit het eerste deel van deze meest complete lesmethode voor hoorn legt u een stevige basis voor het bespelen van dit blaasinstrument. De componisten Tijmen Botma en Jaap Kastelein laten u kennismaken met fundamentele onderwerpen als noten lezen, de werking van de hoorn en het (na)spelen van eenvoudige melodieën.

Horen, lezen & spelen hoorn deel 1 is gericht op beginners. U leert spelenderwijs de hoorn bespelen. De veelzijdige lesmethode is geschikt voor zelfstudie en voor groepslessen. Het maakt niet uit of u de hoorn als solistisch blaasinstrument wilt gebruiken of in een orkest of ensemble. De leerwijze voldoet volledig aan de normen en eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de daaruit voortvloeiende examens.

In Horen, lezen & spelen hoorn deel 1 fungeert dr. Checkup als grappige gids tijdens de lessen. De notenwaarden tot achtsten, een aantal voortekens en de belangrijkste hulpgrepen komen aan de orde, evenals een beschrijving van de geschiedenis van de hoorn. Kies voor de ideale start en selecteer Horen, lezen & spelen hoorn deel 1 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE991589

ISBN:

8714441000391

9789043104531

9789043163637

9790035249178

Number:

130794

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hoorn in F Boek met Audio Online
Your Rating