Horen Lezen & Spelen Vol. 2 Methode Althoorn in Es - Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp, Tijmen Botma

Bk-Cd

Sheet music

Horen Lezen & Spelen Vol. 2 Methode Althoorn in Es
Horen Lezen & Spelen Vol. 2 Methode Althoorn in Es

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1012657-400

Instrument(s):

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Verhoog uw kennis en vaardigheid met Horen, lezen & spelen althoorn deel 2

Horen, lezen & spelen althoorn deel 2 is een logisch vervolg op het eerste deel van de populaire en meest complete lesmethode voor dit koperen blaasinstrument. De componisten Jaap Kastelein en Tijmen Botma zetten de methodische studielijn door, de theorie wordt verder uitgediept en uw speelstukjes worden moeilijker. U leert aan de hand van de meespeel-cd maat houden en in het juiste tempo en ritme spelen. Met Horen, lezen & spelen althoorn deel 2 beleeft u volop speelplezier.

De althoorn komt qua speelprincipes redelijk overeen met de trompet, bugel, bariton en bastuba. Horen, lezen & spelen althoorn deel 2 brengt u een ritmische uitbreiding naar zestiende noten, een chromatische toonuitbreiding en een introductie tot de 6/8 maatsoort. U krijgt tevens nieuwe informatie over de bouw en historie van de althoorn.

Horen, lezen & spelen althoorn deel 2 is veelzijdig te gebruiken: voor zelfstudie en voor groepslessen op muziekscholen. De lesmethode voldoet aan alle eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. Laat u leiden door de grappige gids dr. Checkup en bestel Horen, lezen & spelen althoorn deel 3 meteen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

 

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1012657-400

Instrument(s):

ISBN:

9789043112673

Number:

158260

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen Lezen & Spelen Vol. 2 Methode Althoorn in Es
Your Rating